skip to Main Content
Tsipras Baziana 532 355

The Times: “Θα με παρατήσει η Μπέτυ αν υποχωρήσω στην Ευρώπη” λέει ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: “Η γυναίκα μου θα φύγει αν παραδοθώ στην Ευρώπη” είναι ο τίτλος τωνTimes
– Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Μπέτυ Μπαζιάνα έχει… απειλήσει τον Αλέξη Τσίπρα με χωρισμό
– Επικαλείται “αποκάλυψη” του Φρανσουά Ολάντ σε γαλλικό σατιρικό περιοδικό
– “Μου είπε ότι αν ενδώσει τις απαιτήσεις της τρόικας, εκτός από το κόμμα θα χάσει και τη σύντροφό του που είναι πιο αριστερή από εκείνον” φέρεται να είπε ο Γάλλος πρόεδρος

“Η γυναίκα μου θα φύγει αν παραδοθώ στην Ευρώπη” είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος των Times. Η φράση αποδίδεται στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και φυσικά συνοδεύεται από φωτογραφία του ίδιου και της συντρόφου του, Μπέτυς Μπαζιάνα.

“Ο Έλληνας πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι η σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του απείλησε να τον αφήσει αν καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές για να αποφύγει τη χρεοκοπία”, γράφει το δημοσίευμα.

Χωρισμός αν έρθει η συμφωνία; Αυτό υποστηρίζουν οι Times και φυσικά είναι τραβηγμένο όλο αυτό, αφού το δημοσίευμα επικαλείται δήλωση του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ στο περιοδικό Le Canard Enchainé, το οποίο όμως είναι γνωστό γαλλικό περιοδικό!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι η σύντροφός του από τα μαθητικά τους χρόνια, θα απογοητευτεί τόσο πολύ αν καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές για να αποφύγει τη χρεοκοπία της Ελλάδας, που δεν θα θελήσει να παραμείνει στο πλευρό του.

Η… αποκάλυψη αποδίδεται στον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Μόνο που έχει γίνει στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό Le Canard Enchaîné. “Με ενημέρωσε (ο Τσίπρας) ότι αν ενδώσει σε πολλές από τις απαιτήσεις της τρόικας, ρισκάρει όχι μόνο να χάσει το κόμμα του αλλά και τη σύντροφό του, που είναι πολύ μαχητική και πολύ πιο ακροαριστερή από εκείνον” φέρεται να είπε ο Ολάντ.

Πηγή: Times

 

Back To Top