Το Σάββατο στο Ληξούρι η κηδεία της Μαρίας Λαδά

Το Σάββατο στο Ληξούρι η κηδεία της Μαρίας Λαδά
Το τελευταίο αντίο στη Μαρία Λαδά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, θα πουν συγγενείς, φίλοι και συμπολίτες το Σάββατο 7 Μαρτίου 2026 στις 11:00 το πρωί.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παντοκράτορος στο Ληξούρι, όπου η οικογένεια και οι οικείοι της θα την αποχαιρετήσουν με βαθιά συγκίνηση.
Η οικογένεια της εκλιπούσας παρακαλεί, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ «Υπερίων» Ληξουρίου, στηρίζοντας έτσι το έργο του συλλόγου.


![Αργοστόλι: Ο άστατος καιρός δεν πτόησε το μήνυμα ζωής στον περίπατο κατά του καρκίνου του μαστού [εικόνες +βίντεο]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/10/argostoli-o-astatos-kairos-den-ptoise-to-minyma-zois-ston-peripato-kata-tou-karkinou-tou-mastou-eikones-vinteo.jpg)
