skip to Main Content
1 44

Τράπεζα Ιδεών του Θεόφιλου Μιχαλάτου – Ξέχασε να μας πει ο Θεόφιλος ποιος θα είναι ο τραπεζίτης…

Μία πρόταση απο την παράταξη “Δημοτική Συμπολιτεία” του Θεόφιλου Μιχαλάτου για τον νέο Δήμο Αργοστολίου, προκαλεί ερωτηματικά και σχόλια στον κόσμο.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είναι γνωστός σε όλους ως ένας μεγαλοεπιχειρηματίας, με έντονη παρουσία σε κάθε πτυχή της οικονομίας του τόπου, ο οποίος οδηγεί σε ασφυξία πάρα πολλές επιχειρήσεις.

Η πλειοψηφία των πολιτών λέει χαρακτηριστικά ¨Θέλει να μας κάνει όλους υπάλληλούς του¨ και είναι πάντα προβληματισμένη με κάθε επέκταση των δραστηριοτήτων του, οι οποίες δείχνουν να μην έχουν τελειωμό!

Για αυτό και η πρόταση του Μιχαλάτου για τράπεζα ιδεών, δηλαδή να πηγαίνει ο κόσμος να του λέει τις ιδέες του και τα επιχειρηματικά του πλάνα φαντάζει τουλάχιστον αστείο!

Ο επιχειρηματίας ο οποίος ανταγωνίζεται τις μισές επαγγελματικές δραστηριότητες στο νησί μας, θέλει ο κόσμος να του λέει τις ιδέες του και τις προτάσεις του, πριν ξεκινήσουν!!

Να μας πει ο κ. Μιχαλάτος, αν πάρει το ρόλο του τραπεζίτη στην τράπεζα ιδεών που θέλει να φτιάξει, για τους υπόλοιπους τι θα μένει??


Ο

Back To Top