Τζόγια Γρουζή: Στόχος μου να ενώσω και να συσπειρώσω το κόμμα-Έχω μιλήσει με όλες τις πλευρές
Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για την θέση της Προέδρου της ΝΟΔΕ στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν στις 13 Μαίου, μιλήσαμε σήμερα με την Τζόγια Γρουζή που μας επανέλαβε όσα αναφέρει στην γραπτή δήλωσή της.
Στόχος της είναι να ενώσει και να συσπειρώσει το κόμμα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη ενόψει και των δύσκολων εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται όμως μας τόνισε ότι θα πρέπει και η ΝΟΔΕ να στελεχωθεί από πρόσωπα που θέλουν να ενεργοποιηθούν και να βοηθήσουν. Σε ότι αφορά στην στήριξη της υποψηφιότητάς της μας είπε ότι έχει μιλήσει με όλες τις πλευρές στην τοπική ΝΔ πριν προβεί στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της και θεωρεί ότι η δική της είναι μία ενωτική υποψηφιότητα



![Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το SAMILAND 2026 στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σάμης [εικόνες]](https://anexarttitosblog.gr/wp-content/uploads/2026/08/oloklirothike-me-epitychia-to-samiland-2026-stis-treis-dimotikes-enotites-tou-dimou-samis-eikones.jpg)