skip to Main Content
Galiatsatos Spyros 6

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Α.ΝΑ.Σ.Α ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ κ. ΘΟΔΩΡΟ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ

1)      Έχω εδραία πεποίθηση ότι ο κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος είναι ο καταλληλότερος για Περιφερειάρχης  Ιονίων Νήσων.

2)      Επειδή από 20ετίας και πλέον γνωρίζω τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας και πρωτίστως της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, λόγω του ότι εκλέγομαι στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο από τα Ιόνια Νησιά και έχω συμμετάσχει σε επιτροπές και όργανα της Περιφέρειας.

3)      Γνωρίζω τις επιπτώσεις στην Οικονομία και πρωτίστως στο κοινωνικό σύνολο, της κατασπατάλησης των πόρων και ταυτόχρονα γνωρίζω τις θετικές εξελίξεις που επιφέρει η χρηστή και ορθολογική διαχείριση αυτών.

4)      Δεν επιτρέπεται πλέον οι τουριστικοί φορείς να «κρατάμε» την Κεφαλονιά και την Ιθάκη με ‘εράνους’ από το στέρημα του κάθε επαγγελματία. Παράλληλα να κατασπαταλώνται κονδύλια της τουριστικής προβολής στο ‘γάμο του Καραγκιόζη’, όπως έχουμε περιγράψει εγώ και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  κος Θόδωρος Γαλιατσάτος και κος Μάκης Φόρτες.

5)      Μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Η απώλεια των πτήσεων Απρίλη και Μάη από την Ιταλία (Πίζα & Μπέργκαμο) έχουν αφήσει μεγάλο κενό στην τοπική αγορά και την απασχόληση. Ας όψονται οι «εντέχνως βγάζοντες την ουρά τους απέξω».
Μονόδρομος για μένα είναι οι προσπάθειες για το όφελος και την επιβίωση του παραγωγικού ιστού και του κοινωνικού συνόλου.

Από αμφότερα ζητώ την ψήφο για να μπορέσω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο.

 

Back To Top