skip to Main Content
An10

BAROQUE: ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΟ & ΨΥΧΡΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!

Με αφορμή τα έργα που ξεκίνησαν στην Πλατεία Αργοστολίου και στην Παναγή Βαλλιάνου, κάποιοι χαίρονται και κάποιοι μεμψιμοιρούν. Οι τελευταίοι θα ήθελαν τα δημόσια έργα να ζωγραφίζονται σε ένα κομμάτι χαρτί για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία, όμως δεν γίνεται. Χρειάζεται υπομονή για να δρέψεις μετά τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι, με δημιουργικό μυαλό, που αντί να διαμαρτύρονται, σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να καλυτερέψει η καθημερινότητά τους αλλά και η δική μας. Μιλάω για τον Άκη Κατσαμπίρη, τον Κώστα Δαρδαμάνη και τα παιδιά του BAROQUE που υλοποίησαν μία μοναδική ιδέα και μετέτρεψαν το εργοτάξιο με τις λαμαρίνες γύρω από το μαγαζί τους, από ένα αδιάφορο τοπίο σε μία πανέμορφη εικόνα και ατμόσφαιρα και πλέον χαίρεσαι να κάθεσαι εκεί και να απολαμβάνεις τον καφέ και το ποτό σου. Οι φωτο μιλούν από μονές τους…

Πολλά μπράβο στα παιδιά του BAROQUE και ας ευχηθούμε να τους μιμηθούν και άλλοι. Θα γίνει έτσι η δύσκολη καθημερινότητα για τους επόμενους 6 μήνες στο κέντρο του Αργοστολίου πολύ καλύτερη!

Back To Top