skip to Main Content
1

Έκθεση Χαρακτικής του Φώτη Ν. Κρεμμύδα στον “ΚΕΦΑΛΟ” (εικόνες+βίντεο)

Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης χαρακτικών από τη συλλογή του Φώτη Ν. Κρεμμύδα στο Δημοτικό Θέατρο στην αίθουσα Αντίοχος Ευαγγελάτος.

Ο Φώτης Κρεμμύδας γεννήθηκε στην Κεφαλονιά είναι δικηγόρος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Επί σειρά ετών, με μεγάλο ενδιαφέρον, συλλέγει χαρακτικά, χάρτες, πορτολάνους που αφορούν την ιδιαίτερη πατρίδα του. Ένα τμήμα αυτής της σημαντικής συλλογής εκτίθεται στην έκθεση.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή όσο διαρκεί το Πανιόνιο Συνέδριο αλλά και περισσότερο. Την έκθεση επιμελήθηκε η κ. Υβόννη Μαρκαντωνάτου και ο κ. Λάμπρος Σιμάτος. Την παρουσίασε ο κ. Π. Μπαζίγος Αντιπρόεδρος του Κοργιαλένειου Ιδρύματος και η κ. Υβόννη Μαρκαντωνάτου. Χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγ. Κωνσταντάκης.

Πηγή: kefalonianews.gr

Back To Top