skip to Main Content
17

Pre game κυπέλλου:Σήμερα σε Δ.Α.Κ. και Ληξούρι οι ημιτελικές “μάχες”… Δυο εισιτήρια για τελικό αναμένουν τους κατόχους τους

Με τη σειρά των ημιτελικών συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 11-2 2015 το τοπικό κύπελλο σε Ληξούρι και Αργοστόλι.

Αν στο Ληξούρι το φαβορί δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους στο Αργοστόλι αναμένεται μεγάλη «μάχη» μεταξύ Διλινάτων-Α.Ο.Κ.Ι.

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90’ θα δοθεί ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν υπάρξει νικητής οι ομάδες θα οδηγηθούν στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι.

Οι νικήτριες των παραπάνω αγώνων που είναι μονοί θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό.

Και τα δυο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 2:30 μ.μ..

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ

 

Φαβορί για τελικό οι γηπεδούχοι… “Μάχη” για την έκπληξη οι φιλοξενούμενοι

Στο Ληξούρι και στον Άγιο Αντώνη ο Παλληξουριακός με μοναδικό πια στόχο την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου φιλοξενεί τα επικίνδυνα και υπολογίσιμα Φωκάτα σε έναν αγώνα που αντικειμενικά είναι το μεγάλο φαβορί.

Οι γηπεδούχοι όπως προαναφέραμε μετά τις ελάχιστες αν όχι μηδαμινές, πιθανότητες διεκδίκησης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας δεν έχουν κανένα άλλο περιθώριο να διακριθούν φέτος και έτσι θα παραταχθούν αποφασισμένοι και με μοναδικό στόχο τη  νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη γνωρίζουν ότι η ομάδα τους δεν είναι το φαβορί. Έτσι πάνε στον Άγιο Αντώνη χωρίς άγχος και αποφασισμένοι να παλέψουν για την μεγάλη πρόκληση της ιστορίας τους με τη συμμετοχή τους πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον και τις ομάδες να δίνουν τα πάντα για την κατάκτηση του ενός εκ των δυο εισιτηρίων που θα τις στείλει στον τελικό!

Φαβορί: Όπως προαναφέραμε οι Ληξουριώτες έχουν τον πρώτο λόγο, όμως τα Φωκάτα πάνε αποφασισμένα στο Ληξούρι και οι εκπλήξεις στον θεσμό είναι πολλές και συχνές για αυτό χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Στους αγώνες πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει και στους δυο. Στις Κεραμειές 2-0 και στον Άγιο Αντώνη 3-0.

Πως έφτασαν ως εδώ οι ομάδες

Παλληξουριακός:Στην 1η φάση απέκλεισε με δυο νίκες και ίδιο σκορ 5-0 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στην 2η επίσης με δυο νίκες την Πρόοδο Ιθάκης 2-1 στο Βαθύ και 2-0 στον Άγιο Αντώνη στην 3η πέρασε χωρίς αγώνα.

Φωκάτα:Τα Φωκάτα ήταν η πιο τυχερή ομάδα της διοργάνωσης αφού πέρασε δυο σερί φάσεις (2η και 3η) χωρίς αγώνα. Στον μοναδικό που έδωσε για την 1η φάση απέκλεισε την Έρυσσο με μια ισοπαλία 1-1 στις Κεραμειές και μια νίκη 3-0 στα Μακρυώτικα.

Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι.

 

Διλινάτα ή Α.Ο.Κ.Ι……….. Πρόωρος τελικός στο Δ.Α.Κ.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη περυσινοί κυπελλούχοι και από τους φετινούς διεκδικητές του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας διαθέτουν μια πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα ενισχυμένη μάλιστα την τελευταία μεταγραφική περίοδο, έχουν ως μοναδικό στόχο στο συγκεκριμένο παιχνίδι να διατηρήσουν τα «σκήπτρα» ώστε στον τελικό να διεκδικήσουν το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι που σίγουρα για να το πάρει κάποια ομάδα θα χρειαστεί και άλλα πράγματα, όπως πάθος θέληση, υπομονή και προπάντων «καθαρό» μυαλό. Άλλωστε αγωνίζονται δυο από τις καλύτερες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου.

Φαβορί: Και οι δυο ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Όλα, σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πιθανά και αναμενόμενα.

Στον αγώνα πρωταθλήματος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0 με γκολ που πέτυχε με εκτέλεση πέναλτι στο 34′ ο Χρήστος Τζωρτζάτος.

Πως έφτασαν ως εδώ οι ομάδες

Διλινάτα:Στην 1η φάση απέκλεισαν εύκολα με δυο νίκες τους Πρόννους, 4-0 στα Τζανάτα και 6-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στην 2η την Ανωγή με μια ισοπαλία 0-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και μια νίκη 2-0 στον Άγιο Αντώνη. Στην 3η πέρασαν χωρίς αγώνα

Α.Ο.Κ.Ι.:Ο περυσινός κάτοχος του κυπέλλου αντιμετώπισε τους πιο ισχυρούς αντιπάλους από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά δίνοντας μάλιστα έναν αγώνα παραπάνω και κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ συμμετέχοντας σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα στην 1η φάση απέκλεισε εύκολα τον Οδυσσέα με δυο νίκες, 6-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 2-1 στην Ιθάκη, στην 2η αρκετά δύσκολα την Σάμη με μια νίκη 3-2 και μια ισοπαλία στη ρεβάνς με σκορ 1-1. Στην 3η σε ένα μεγάλο προημιτελικό απέκλεισε την Εικοσιμία με δυο νίκες, 1-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 3-1 στις Κεραμειές!

Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Β. Μουζακίτη.

Από το sportsthea.blogspot.gr

Back To Top