skip to Main Content
2

ΤΟ ΚΕΦΙ ΕΠΙΑΣΕ “ΚΟΚΚΙΝΟ” ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην ταβέρνα «Κούτουπας» στα Διλινάτα, η ετήσια γιορτή και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Διλινάτων.

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από τους φίλους της ομάδας και είναι περιττό να πούμε ότι το κέφι έπιασε «κόκκινο».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Κώστας Βαρτελάτος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των αγωνιστικών δράσεων του Συλλόγου την χρονιά που έφυγε, ζητώντας τους παράλληλα να είναι κοντά στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απαράδεκτη κατάσταση των γηπέδων μας, αλλά και την εγκατάλειψη του γηπέδου του χωριού από την πολιτεία.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο π. Σωτήριος Αντωνάτος και μοιράστηκαν τα κομμάτια.

Αμέσως μετά, σειρά πήρε το γλέντι με τους χορούς να κρατούν καλά με την καταπληκτική ορχήστρα του Μάκη Παππά και το κέφι να ανεβάζει το…. θερμόμετρο!!
Ξεχωριστή στιγμή το ζεϊμπέκικο των ποδοσφαιριστών της ομάδας Κ. Τζωρτζάτου, Δημ. Τζωρτζάτου, αλλά και του αρχηγού Χρ. Τζωρτζάτου να κλέβει την παράσταση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε και λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση της ομάδας με πλούσια δώρα, ενώ κάποια στιγμή ακούστηκε και ο ύμνος της ομάδας.

Τίμησαν με την παρουσία του την γιορτή των Διλινάτων οι Δ.Σ. της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς κ.κ. Δ. Αραβαντινός και Δ. Μινέτος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Διλινάτων κ. Βαγγ. Γασπαράτος, ο τοπικός Σύμβουλο Διλινάτων Τ. Τζωρτζάτος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της Ένωσης κ. Γερ. Καραντινός, ο πρόεδρος της Υ.Ε. κ. Θαν. Ψαρράς και οι πρόεδροι των Φωκάτων κ. Ν. Φωκάς με τον ομόλογο του, του Εθνοφρουρού κ. Σ. Δρακάτο.

Ψυχή της εκδήλωσης ήταν ο Φ. Κουνάδης που δεν σταμάτησε καμία στιγμή να τρέχει ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Εμείς να συγχαρούμε την ομάδα του «μεγάλου χωριού» για αυτή την ωραία βραδιά και να ευχηθούμε σε όλους να έχουν μια καλή αθλητική χρονιά με πολλές επιτυχίες…..

Και του χρόνου!

Φωτορεπορτάζ από την γιορτή των Διλινάτων

Πηγή: sportsthea.blogspot.gr

Back To Top